Capacitate de ridicare: 90 t

Moment de ridicare: min 251 tm

Macaraua are in dotare 8 roti echipate cu 8 pneuri /anvelope de dimensiuni 445/95R ( 16.00 R25)

Autosasiu macaralei este cu 4 axe si cu posibilitatea de reglarea gardei la sol a macaralei, aceasta se face prin
intermediul suspensiei hidropneumatice a axelor Niveaumatik.

Motorul diesel al macaralei fabricat de Liebherr respecta prevederile Directivei 97/68/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind evacuarea emisiilor de gaze

Eco consum se face prin intermediul Sistemului ECOdrive

Sistemul de tractiune al macaralei este 8×6, axele 2,3 si 4 ale macaralei sunt motoare si directoare

Macaraua are in dotare 8 roti echipate cu 8 pneuri /anvelope de dimensiuni 445/95R ( 16.00 R25)

Servosistemul de franare al macaralei este servo-pneumatic cu 2 circuite cu discuri de frana si sistem anti-blocare ALS si include: frana de serviciu, frana continua de la motor si frana de stationare

Macaraua este echipata cu un motor diesel fabricat de Liebherr model D946 A7 -04 , avand puterea nominala 330
KW ( 449 CP)

Cabina autosasiului este rezistenta la coroziune, spatioasa, este echipata cu aer conditionat si radio, incalzire dependenta de motor, de asemenea scaunul soferului este reglabil si este echipat cu sistem de ventilatie si incalzire. Cabina autosasiului este echipata cu o priza de 12V si cu pat de dormit pentru macaragiu.

Macaraua este dotata cu comutatoare de oprire in regim de urgenta atat pentru cabina autosasiului cat si pentru
cabina suprastructurii

SUBRASTRUCTURA

Un inel de rotire cu rulment LIEBHERR cu sistem centralizat de lubrifiere face legatura intre suprastractura si autosasiu permitand o rotatie continua de 360 grade. Canalele rulmentului cu bile al inelului de rotire sunt protejate de expunerea la apa si praf.

Eco mod se face prin intermediul Sistemului ECOmode care permite o ajustare automata a turatiei motorului diesel conducand astfel la reducerea consumului de combustibil si a zgomotului motorului.

Macaraua este echipata cu un sistem centralizat de gresare.

Sistem hidraulic pentru suprastructura este amplasat in autosasiu si este alcatuit din pompe cu capacitate variabila pentru mecanismului de ridicare ( troliu de sarcini), mecanismul de basculare si mecanismul de telescopare a bratului telescopic si de asemenea o pompa cu roti dintate pentru mecanismul de rotire si consumatorii auxiliari.

Macaraua este echipata la nivelul suprastructurii cu mecanism de rotire , mecanism de ridicare, mecanism de basculare si mecanism de telescopare a bratului telescopic actionate prin circuite de ulei.

Controlul macaralei se face printr-un sistem electrohidraulic, respectiv Load Sensing.

Macaraua este echipata cu un sistem racire ulei constand din instalatii de racire a uleiului hidraulic atat pentru
autosasiu cat si pentru suprastructura.

Macaraua este echipata cu un brat telescopic format din sectiunea de baza pivotanta si sase sectiuni telescopice, lungimea telescopic este de 60 m, sistem de telescopare TELEMATIK permite un ciclu rapid de telescopare si in acelasi timp permite alegerea in regim automat sau manual a unor lungimi diferite ale bratului telescopic.

Cabina suprastructurii cu posibilitatea de inclinare pe spate la 20 grade prin actionare hidraulica, este echipata cu instalatie independenta /separata de incalzire cu regulator de timp, aer conditionat, radio, de asemenea scaunul operatorului cu sistem de ventilatie si incalzire.

Comenzile pentru conducerea si directia macaralei precum si controlul calelor hidraulice se poate face si din cabina suprastructurii.

Macaraua este echipata cu contragreutate de 8,8 tone si cu dispozitiv hidraulic pentru contragreutate de 8,8 tone precum si a contragreutatii de 13,7 tone , pot fi efectuate automat pentru a usura munca operatorului macaralei din cabina suprastructurii. Macaraua este echipata si cu un sistem de variatie a razei contragreutatii VarioBallast prin intermediul caruia poate fi ajustabila mecanic raza contragreutatii de valoarea de 3,77 m la valoarea de 4,71m.

Macaraua este echipata cu sistem de siguranta ( indicare si avertizare) inclusiv indicatori de protectie pentru depasirea/supraincarcarea limitei momentului de incarcare ( LMB) prin LICCON 2, inclinometru inclusiv in programarea standard.

Macaraua are in echipare un sistem si soft pentru comenzi pentru sistemul de comanda si control si un soft pentru planificarea lucrului-Sistemul de comanda si control LICCON 2 si Software de planificare a lucrului LICCON.

Macaraua este echipata cu un sistem de indicare a vitezei vantului.

Echipamente: Macaraua este echipata cu un brat prelungitor dublu, pliabil: lungime 9,5 -16 m, montabil in prelungirea bratului telescopic la 0 grade , 20 grade si 40 grade si cu un dispozitiv hidraulic pentru deplasarea bratului prelungitor dublu pliabil cu zabrele pentru o ajustare infinita variabila intre 0 grade si 40 de grade.

Macaraua este echipata cu urmatoarele carlige de sarcini cu mufla: Carlig dublu cu mufla 59,2 tone, 5 role; carlig pentru bratul prelungitor 6,3 tone.

Macaraua este echipata cu camera video cu monitor color pentru mersul cu spatele.

Macaraua esrw echipata cu bara de protectie spate.

Macaraua este echipata si cu contragreutate aditionala de 13,7 tone – contragreutatea totala a macaralei este de 22,5 tone.

Macaraua este echipata cu doua proiectoare de lucru cu Xenon ajustabile electric montate pe sectiunea de baza pivotanta a bratului telescopic.

Macaraua este echipata cu un sistem hidraulic de actionare in regim de urgenta.

Macaraua este echipata cu telecomanda.

Tachograful digital este instalat in cabina autosasiului macaralei.

Documentatia pentru ISCIR va fi conform cerintelor ISCIR ROMANIA.

Transport si punerea in functiune sunt cu titlul gratuit.

Garantia oferita este de 24 de luni.